Συγχαρητήρια Μπάιντεν και Μακρόν στον Μητσοτάκη

Συγχαρητήρια Μπάιντεν και Μακρόν στον Μητσοτάκη

«Ας συνεχίσουμε μαζί το έργο που έχει αναληφθεί για μια ισχυρότερη και πιο κυρίαρχη Ευρώπη» είναι το μήνυμα που έστειλε ο Γάλλος πρόεδρος

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγχαρητήρια προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νίκη του στις βουλευτικές εκλογές, απέστειλαν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ο Γάλλος ομόλογός του Εμανουέλ Μακρόν.

«Ανυπομονώ να συνεχίσουμε τη στενή μας συνεργασία με στόχο την ευημερία και ασφάλεια στην περιοχή» έγραψε στο μήνυμά του ο Τζο Μπάιντεν.

«Ας συνεχίσουμε μαζί το έργο που έχει αναληφθεί για μια ισχυρότερη και πιο κυρίαρχη Ευρώπη» είναι το μήνυμα που έστειλε ο Γάλλος πρόεδρος Εμάνουελ Μακρόν προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας που στις 13:00 θα ορκιστεί εκ νέου πρωθυπουργός στο Προεδρικό Μέγαρο. 

Μετσόλα: Συγχαρητήρια για την εκλογή στην πρωθυπουργία για ακόμα μια θητεία

Με μήνυμά της στο Twitter στα ελληνικά, η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μετσόλα εξέφρασε τα συγχαρητήριά της στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την επανεκλογή του.

«Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογή του στην πρωθυπουργία της Ελλάδας για ακόμα μια θητεία. Προσβλέπω στη συνεργασία μας για ανάπτυξη και προκοπή στην Ελλάδα και την Ευρώπη» ανέφερε η κ. Μετσόλα.

Ο Ιταλός υπουργός εξωτερικών Αντόνιο Ταγιάνι συνεχάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Mε ανάρτηση του στο Twitter, o Ιταλός υπουργός εξωτερικών Αντόνιο Ταγιάνι επίσης συνεχάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την νίκη της Ν.Δ.

«Συγχαρητήρια, Κυριάκο Μητσοτάκη, που θα ηγηθείς ξανά της Ελληνικής κυβέρνησης. Ένα σημάδι πολιτικής σταθερότητας για το καλό όλης της Ευρώπης. Η φιλία Ιταλίας-Ελλάδας έχει αιώνιες ρίζες και κοινές αξίες. Θα συνεχίσουμε να την καλλιεργούμε μαζί. Καλή δουλειά, κ. πρωθυπουργέ!»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT