Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ερντογάν

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ερντογάν

Ο Ελληνας πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Τουρκίας συμφώνησαν να συναντηθούν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί στο Βίλνιους της Λιθουανίας στις 11 και 12 Ιουλίου

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οπρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πριν από λίγο επικοινωνία με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, o οποίος του τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Τουρκίας συμφώνησαν να συναντηθούν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί στο Βίλνιους της Λιθουανίας στις 11 και 12 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της διεύθυνσης επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας, ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «συνεχάρη τον κ. Μητσοτάκη για την επιτυχία που σημείωσε στις εκλογές και εξέφρασε τις ευχές του η νέα περίοδος να είναι ευεργετική για τις σχέσεις Τουρκίας -Ελλάδας». Παράλληλα, «η παρουσία ισχυρών κυβερνήσεων και στις δύο χώρες που έχουν την επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης των λαών τους» αποτελεί, σύμφωνα με τη σχετική τουρκική ανακοίνωση, «ευκαιρία για το μέλλον των διμερών σχέσεων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT