Στο υπουργείο Υγείας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο υπουργείο Υγείας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός έχει τονίσει ότι η υγεία θα είναι προτεραιότητα στη δεύτερη θητεία του με στόχο την ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο υπουργείο Υγείας έφτασε στις 10 το πρωί όπως ήταν προγραμματισμένο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη δεύτερη από τις επισκέψεις που έχει ξεκινήσει στα υπουργεία.

Στην είσοδο του υπουργείου τον περίμενε ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και ανέβηκαν μαζί στον δεύτερο όροφο όπου είναι το γραφείο του υπουργού και πραγματοποιείται ήδη συνάντηση εργασίας.

Στο υπουργείο Υγείας ο Κυριάκος Μητσοτάκης-1
Φωτ.: Intime

Στην είσοδο τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκαν επίσης, εργαζόμενοι στο υπουργείο Υγείας.

Σημειώνεται πως η αναμόρφωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο προσωπικό στοίχημα και για τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στην αρχή της 2ης θητείας του, με στόχο να εξασφαλισθεί πραγματική ισότητα στην πρόσβαση των πολιτών στο δημόσιο σύστημα υγείας και τις κοινωνικές δομές, όπως έχει πει ο ίδιος.

Η μεταρρύθμιση που ξεκίνησε στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας με τον προσωπικό γιατρό, παραμένει στις προτεραιότητες της νέας ηγεσίας στην Αριστοτέλους. Στόχος να πεισθούν -ενδεχομένως και με επιπλέον κίνητρα- περισσότεροι γιατροί να μπουν στο πρόγραμμα, ώστε να καλύψουν μεγαλύτερο αριθμό πολιτών ακόμη και στις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της χώρας. Επίσης προτεραιότητα είναι ο ηλεκτρονικός φάκελος υγείας, που θα πρέπει να ολοκληρωθεί για όλους τους ασθενείς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT