ΣΥΡΙΖΑ: Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας η ΠΓ – Ο οδικός χάρτης προς τη νέα ηγεσία

ΣΥΡΙΖΑ: Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας η ΠΓ – Ο οδικός χάρτης προς τη νέα ηγεσία

Την ίδια στιγμή, «Προεδρικοί» και «Ομπρέλα» συνεδριάζουν καθημερινά προκειμένου να καταλήξουν τόσο στον υποψήφιο που θα στηρίξουν.

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας -μετά και την ολοκλήρωση της τριήμερης διαδικασίας των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή- θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που έχει οριστεί για τις 15-16 Ιουλίου.

Στην ΚΕ θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου του κόμματος. Υπενθυμίζεται, ότι, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της ΠΓ την περασμένη Κυριακή, η εισήγηση της ΠΓ προς την ΚΕ θα είναι να διεξαχθεί διαρκές συνέδριο στα τέλη Αυγούστου και να πραγματοποιηθεί η εκλογή νέου προέδρου από τη βάση στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου (σε ένα ή δύο Σαββατοκύριακα ανάλογα με τον αριθμό των υποψηφίων). Επιπλέον, να διεξαχθεί έκτακτο συνέδριο τον Νοέμβριο.

Την ίδια στιγμή, όπως σημειώνει η «Κ», η μάχη των τάσεων είναι σε πλήρη εξέλιξη ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί στις 15-16 Ιουλίου. «Προεδρικοί» και «Ομπρέλα» συνεδριάζουν καθημερινά προκειμένου να καταλήξουν τόσο στον υποψήφιο που θα στηρίξουν όσο και στις θέσεις που θα προτάξουν σε σχέση με τον πολιτικό προσανατολισμό και την ανασύνταξη των δυνάμεων του κόμματος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT