Στην Κύπρο τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός – Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Στην Κύπρο τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός – Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων και τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αύριο, Δευτέρα, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Κύπρο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του.

Το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Μακεδονίτισσας και στα Φυλακισμένα Μνήματα.

Στις 11:00 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία. Στη συνέχεια, οι δύο ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Αργότερα, στις 13:20, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, στο Κοινοβούλιο.

Στη συνέχεια, στις 14:00, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ.κ. Γεώργιο, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου.

Το απόγευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στη Μυτιλήνη και θα μιλήσει στην εκδήλωση για την παρουσίαση της υποψηφιότητας του Αλκιβιάδη Στεφανή για τη θέση του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT