ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ζαχαριάδης υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ζαχαριάδης υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων

Η υποψηφιότητα του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά, που είχε ανακοινωθεί στις 9 Απριλίου από τον τότε πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, απορρίφθηκε σήμερα, σε ψηφοφορία της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον Κώστα Ζαχαριάδη θα στηρίξει τελικώς ο ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, για τον Δήμο Αθηναίων. 

Η υποψηφιότητα του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά, που είχε ανακοινωθεί στις 9 Απριλίου από τον τότε πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, απορρίφθηκε σήμερα, σε ψηφοφορία της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. 

Προηγήθηκε μαραθώνια συνεδρίαση ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησε δεύτερη ψηφοφορία, με κυριότερους υποψήφιους τον Κώστα Ζαχαριάδη και τον Νίκο Φίλη. 

Στη Θεσσαλονίκη ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την υποψηφιότητα του Σπύρου Πέγκα, ενώ ήδη έχει ανακοινώσει την στήριξή του στον Γιώργο Γαβρίλη στον Πειραιά, στον Βασίλη Αϊβαλή στην Πάτρα, στον Απόστολο Καλογιάννη στη Λάρισα και στον Δημήτρη Τραπεζιώτη στο Αγρίνιο.

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει τον επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ», Δημήτρη Κουρέτα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT