Ανδρουλάκης για Νέα Φιλαδέλφεια: Απαιτούνται άμεσα απαντήσεις από ΠΡΟ.ΠΟ και ΕΛ.ΑΣ.

Ανδρουλάκης για Νέα Φιλαδέλφεια: Απαιτούνται άμεσα απαντήσεις από ΠΡΟ.ΠΟ και ΕΛ.ΑΣ.

«Η δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, ενός ακόμη θύματος της τυφλής οπαδικής βίας, μας συγκλονίζει. Όπως και τα άγρια επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια»

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απαντήσεις άμεσα από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια ζητά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. 

«Η δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, ενός ακόμη θύματος της τυφλής οπαδικής βίας, μας συγκλονίζει. Όπως και τα άγρια επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια» σημείωσε σε ανακοίνωσή του. 

«Απαιτούνται άμεσα απαντήσεις για τον σχεδιασμό των μέτρων ασφαλείας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ηγεσία της αστυνομίας ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα, αλλά και του πρωτοφανούς γεγονότος παρά την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών από την UEFA, φάλαγγα εκατοντάδων χούλιγκαν να διασχίζει τη χώρα χωρίς να εντοπιστεί και να ακινητοποιηθεί από τις αστυνομικές δυνάμεις» κατέληξε ο ίδιος. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT