Φίλης για Κασσελάκη: Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες και πολιτικούς του Instagram

Φίλης για Κασσελάκη: Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες και πολιτικούς του Instagram

«Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες. Δυστυχώς, διεθνώς, αλλά και στην Ελλάδα έχουμε το μοντέλο των πολιτικών του Instagram. Των πολιτικών που γίνονται ξαφνικά γνωστοί από τα πάνω, δεν έχουν σχέση με την κοινωνία»

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επικριτικός στην υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο δημοσιογράφος κα πρώην βουλευτής του κόμματος, Νίκος Φίλης

«Εχουμε ανάγκη σήμερα από πολιτικούς οι οποίοι θα προκύπτουν από την κοινωνία, από τα κινήματα, από τις συλλογικές διαδικασίες, θα έχουν σχέσεις με τα πολικά κόμματα όχι υποταγής, αλλά κριτικής» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Φίλης μιλώντας στο Action 24.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες. Δυστυχώς, διεθνώς, αλλά και στην Ελλάδα έχουμε το μοντέλο των πολιτικών του Instagram. Των πολιτικών που γίνονται ξαφνικά γνωστοί από τα πάνω, δεν έχουν σχέση με την κοινωνία, διατυπώνουν τις απόψεις τους όχι πάντα με σαφήνεια, είναι περιηγητές κομμάτων».

«Έχουμε ανάγκη από πολιτικούς που θα δίνουν λόγο στην κοινωνία και δεν θα φυτεύονται από τα Instagram και τα διάφορα συμφέροντα. Αυτό αφορά όλα τα κόμματα» σημείωσε.

Ερωτηθείς αν είναι «φυτευτός» ο κ. Κασσελάκης, ο κ. Φίλης απάντησε πως «δεν προκύπτει από τις ελληνικές πολιτικές διαδικασίες και ζωή. Ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας λόγω της ομογένειας. Άλλο αυτό κι άλλο αρχηγός ενός κόμματος». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT