ΠΑΣΟΚ: Διαχωριστικές γραμμές από Ανδρουλάκη

ΠΑΣΟΚ: Διαχωριστικές γραμμές από Ανδρουλάκη

Πειστικό εκφραστή της σύγχρονης Κεντροαριστεράς με κεντρικό ρόλο ως ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση οραματίζεται να καταστήσει το ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πειστικό εκφραστή της σύγχρονης Κεντροαριστεράς με κεντρικό ρόλο ως ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση οραματίζεται να καταστήσει το ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος έθεσε αυτό το πλαίσιο ως κεντρικό διακύβευμα για το κόμμα, στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 49 ετών από την ίδρυσή του. «Δεν μπορεί τον ρόλο αυτό να τον παίξει ένα κόμμα που ηττήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία και ως κυβέρνηση αλλά και ως αντιπολίτευση. Εμείς πρέπει να παίξουμε τον ρόλο αυτό, ανανεωμένοι, ισχυροί, με προοδευτικό λόγο, χωρίς ισορροπίες, χωρίς πελατειακές νοοτροπίες. Αυτό θα είναι το νέο που πρέπει να προσφέρουμε, ιδιαίτερα στις γενιές που έρχονται», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης, θέτοντας ταυτόχρονα διαχωριστικές γραμμές τόσο από τη Νέα Δημοκρατία όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στις εκλογικές επιδόσεις των δίδυμων εθνικών εκλογών Μαΐου – Ιουνίου, για να τονίσει ότι «είμαστε το μόνο κόμμα που έχει πραγματική –γενναία– αύξηση των ποσοστών του συγκριτικά με τις εθνικές εκλογές του 2019». Και έθεσε ως κεντρικό διακύβευμα και στόχο τη συνέχιση αυτής της ανοδικής πορείας, αρχικά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου και στη συνέχεια στις ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024. Και ως βασικά συστατικά για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος υπογράμμισε τη διαχρονικότητα των αξιών του κόμματος, την ανανέωση του πολιτικού λόγου, το σύγχρονο πολιτικό προσωπικό και ένα νέο πολιτικό ήθος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT