ΠΑΣΟΚ: «Πρωτοφανής κυβερνητική μεθόδευση» για τη ΔΕΘ

ΠΑΣΟΚ: «Πρωτοφανής κυβερνητική μεθόδευση» για τη ΔΕΘ

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πυρά κατά της κυβέρνησης για το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κλείσει το φετινό πολιτικό σκέλος της ΔΕΘ, μετά τις αλλαγές που προκλήθηκαν λόγω των καταστροφών από την κακοκαιρία Daniel, εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ.

Η Χαρ. Τρικούπη μιλά για κυβερνητική μεθόδευση, με στόχο, όπως αναφέρει, να μην υπάρχει περιθώριο στα κόμματα της αντιπολίτευσης να σχολιάσουν τον πρωθυπουργό.

«Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αποδοκιμάζει την πρωτοφανή κυβερνητική μεθόδευση να κλείσει ο Πρωθυπουργός τη φετινή Διεθνή Έκθεση, μην αφήνοντας το περιθώριο στα κόμματα της αντιπολίτευσης να τον σχολιάσουν. Υπήρχαν επιλογές για να προηγηθεί η παρουσία του, όπως γίνεται κάθε χρόνο», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Όπως ανακοινώνεται από το ΠΑΣΟΚ, κατόπιν αυτού, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην Αθήνα την επόμενη Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, μετά δηλαδή από την ομιλία και τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Η ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα λάβει χώρα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT