Δένδιας: Στο Συντονιστικό Κέντρο Λάρισας μαζί με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ

Δένδιας: Στο Συντονιστικό Κέντρο Λάρισας μαζί με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ

Στο Συντονιστικό Κέντρο στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα μεταβαίνουν σήμερα στις εννέα το πρωί ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Δένδιας και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

1' 11" χρόνος ανάγνωσης

Στο Συντονιστικό Κέντρο στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα μετέβησαν ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Δένδιας και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Σε ανάρτησή του ο κ. Δένδιας αναφέρει σχετικά: «Στο συντονιστικό κέντρο στη Λάρισα με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, για τη σύσκεψη με τα στελέχη της κυβέρνησης, της περιφέρειας Θεσσαλίας και τις υπόλοιπες αρμόδιες αρχές, σχετικά με την αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας».

Θα ακολουθήσει επίσκεψη στην έδρα της 1ης Στρατιάς.

«Με αυταπάρνηση, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, οι Ενοπλες Δυνάμεις εκτέλεσαν με επαγγελματισμό και αφοσίωση στο καθήκον τις εντολές που τους δόθηκαν για βοήθεια στους συνανθρώπους μας», είχε τονίσει σε δήλωσή του ο υπουργός Εθνικής Αμυνας την Παρασκευή, σχετικά με τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην αντιμετώπιση της πρόσφατης κακοκαιρίας. 

«Οι Ενοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας θα είναι και στο μέλλον σε πλήρη ετοιμότητα να τεθούν στην υπηρεσία της κοινωνίας και των πολιτών σε παρόμοιες δύσκολες ώρες, εάν έρθουν», διαβεβαίωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας.

«Σε κάθε περίπτωση, οι Ενοπλες Δυνάμεις θα συνεχίσουν να πράττουν το καθήκον τους, αποτελώντας τμήμα της ελληνικής κοινωνίας, αλλά ταυτόχρονα και σκέπη της», είχε καταλήξει ο κ. Δένδιας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT