Αποστολάκης για σποτ Κασσελάκη: «Ενωτική κίνηση, κουτσομπολιό χαμηλού επιπέδου οι αντιδράσεις»

Αποστολάκης για σποτ Κασσελάκη: «Ενωτική κίνηση, κουτσομπολιό χαμηλού επιπέδου οι αντιδράσεις»

«Ζήτησε ο κ. Κασσελάκης να κάνει ένα ρεπορτάζ στη Μακρόνησο. Ο καιρός είχε πολλά μποφόρ. Και έγινε η ανάλογη "καταδρομική επιχείρηση"», αποκάλυψε ο κ. Αποστολάκης.

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απαντήσεις για τη συμμετοχή του στο σποτ του Στέφανου Κασσελάκη στη Μακρόνησο και για τις αντιδράσεις που αυτή προκάλεσε, έδωσε το πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος τόνισε ότι επρόκειτο για μια «εμφάνιση ενωτική» σε έναν «ιστορικό χώρο». 

«Ζήτησε ο κ. Κασσελάκης να κάνει ένα ρεπορτάζ στη Μακρόνησο. Ο καιρός είχε πολλά μποφόρ. Και έγινε η ανάλογη “καταδρομική επιχείρηση”. Πήγαμε με ένα φουσκωτό», αποκάλυψε ο κ. Αποστολάκης αναφορικά με τη διαδικασία γυρίσματος του βίντεο. 

«Το γύρισμα και η εμφάνιση είναι ενωτική», υποστήριξε στη συνέχεια ο πρώην υπουργός Αμυνας, επισημαίνοντας ότι «η Μακρόνησος είναι ένας ιστορικός χώρος», στον οποίο «βλέπουμε την ιστορία και αναλογιζόμαστε τους αγώνες (…) για να μαθαίνουν οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι», όπως είπε χαρακτηριστικά. 

Οσον αφορά τις αντιδράσεις μετά το σποτ Κασσελάκη αλλά και τη συμμετοχή του ίδιου σε αυτό ο κ. Αποστολάκης έκανε λόγο για «κουτσομπολιό χαμηλού επιπέδου». 

Ερωτηθείς για το αν στηρίζει την υποψηφιότητα Κασσελάκη, ο κ. Αποστολάκης ξεκαθάρισε ότι «κάθε υποψηφιότητα η οποία είναι φρέσκια και έχει νέες ιδέες είναι ευπρόσδεκτη» και συμπλήρωσε ότι «πιστεύω σε καθετί καινούργιο που δίνει ελπίδα και κεντρίζει το ενδιαφέρον και των νέων ανθρώπων». 

Επανέλαβε, πάντως, τη διαφωνία του με την πρόταση Κασσελάκη για κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT