Συνάντηση Μητσοτάκη και Κικίλια

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας πραγματοποίησε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση με το Βασίλη Κικίλια εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεργασιών που έχει ο πρωθυπουργός με τους υπουργούς του.

Λίγες ώρες πριν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1, ο Βασίλης Κικίλιας έβαλε τέλος στα σενάρια περί παραίτησής του, τονίζοντας πως «δεν φυγομάχησε» ούτε ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ούτε ως υπουργός Υγείας την περίοδο της πανδημίας.

«Εγώ δεν έχω μάθει να φυγομαχώ. Δεν φυγομάχησα το 2014 ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σίγουρα δεν φυγομάχησα ως υπουργός Υγείας, διαχειριζόμενος την πανδημία, μέχρι να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα εμβολιασμού και βεβαίως ούτε τώρα, στις μεγαλύτερες πλημμύρες και πυρκαγιές που έχει βιώσει η χώρα. Φυσικά, ο διορισμός και η σύνθεση της κυβέρνησης είναι προνόμιο του κυρίου πρωθυπουργού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT