Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε για νέο πρόεδρο ο Αλέξης Τσίπρας – «Βιάστηκαν όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα»

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε για νέο πρόεδρο ο Αλέξης Τσίπρας – «Βιάστηκαν όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα»

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας προσήλθε να ψηφίσει για τις εσωκομμματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλάκα λίγο πριν τις 17:00.

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας προσήλθε να ψηφίσει για τις εσωκομμματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλάκα λίγο πριν τις 17:00.

«Σήμερα μιλάει η βάση του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάνε τα χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που προσέρχονται μαζικά στις κάλπες. Το δικό τους μαζικό παρών, μαζί και το δικό μου, ως ένας από τους χιλιάδες που προσέρχονται στην κάλπη, δείχνει ότι βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα. Θα είμαστε εδώ» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας αφότου ψήφισε.

Σημειώνεται ότι η ψηφοφορία στα 570 εκλογικά τμήματα σε ολόκληρη τη χώρα ολοκληρώνεται στις 21.00. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλες και όλοι από την ηλικία των 15 ετών και άνω, που είτε έχουν γραφτεί μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έως τις 16 Σεπτεμβρίου είτε εγγραφούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου στα εκλογικά τμήματα.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT