Παπαδημούλης: Η Αχτσιόγλου δέχθηκε απίστευτο πόλεμο – Πρόταση για ντιμπέιτ με Κασσελάκη

Παπαδημούλης: Η Αχτσιόγλου δέχθηκε απίστευτο πόλεμο – Πρόταση για ντιμπέιτ με Κασσελάκη

Πρόταση για τηλεοπτική αντιπαράθεση μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και της Εφης Αχτσιόγλου κατέθεσε δημόσια σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο ευρωβουλευτής και έμπειρο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόταση για τηλεοπτική αντιπαράθεση μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και της Εφης Αχτσιόγλου κατέθεσε δημόσια σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο ευρωβουλευτής και έμπειρο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημούλη, «η αντιπαράθεση είναι πολύ σημαντική για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, νομίζω, λοιπόν, ότι πρέπει να γίνει ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ μεταξύ τους και νομίζω οφείλουν και οι δύο να δεχτούν». Οπως εξήγησε, αυτό θα βοηθήσει και την ενότητα και τη συνοχή του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο ίδιος επανέλαβε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τη στήριξή του στην Εφή Αχτσιόγλου, ενώ σημείωσε ότι «έχουμε μια εντολή από τον κόσμο: “οργανωθείτε, αντεπιτεθείτε, σοβαρευτείτε”», ενώ υποστήριξε πως δεν θεωρεί δεδομένη την εκλογή Κασσελάκη στον β’ γύρο. 

«Δεν θα πω λέξη εναντίον του κ. Κασσελάκη. Οφείλω, όμως, να πω ότι η κ. Αχτσιόγλου ειδικά τις τελευταίες μέρες δέχτηκε έναν απίστευτο πόλεμο που δεν έχει καμία σχέση με το ήθος κάθε δημοκράτη. Κατηγορήθηκε ότι υπονόμευσε τον Τσίπρα. Οτι δήθεν του έστειλε sms να παραιτηθεί. Οτι είναι διαπλεκόμενη. Δέχτηκε απίστευτες σεξιστικές επιθέσεις. Είμαι, όμως, και στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη για τις ομοφοβικές, σεξιστικές επιθέσεις που δέχτηκε», σχολίασε.

«Είμαι βέβαιος ότι ο Αλέξης Τσίπρας –με το δικό του πολιτικό βάρος– θα συμβάλει στην ενότητα του χώρου», είπε τέλος καλώντας τα μέλη που δεν συμμετείχαν την προηγούμενη Κυριακή να δώσουν το «παρών» στον β′ γύρο. 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT