Ραγκούσης: H ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι δεδομένη – Δεν τον ξέρουμε τον Κασσελάκη

Ραγκούσης: H ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι δεδομένη – Δεν τον ξέρουμε τον Κασσελάκη

Ο Γ. Ραγκούσης υποστήριξε πως το κλίμα που υπάρχει τον κάνει ιδιαίτερα ανήσυχο για την επόμενη ημέρα. «Φοβάμαι για την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προβληματισμένος για τη μελλοντική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίστηκε το στέλεχος του κόμματος Γιάννης Ραγκούσης.

Ο κ. Ραγκούσης ανέφερε, μάλιστα, ότι «η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι δεδομένη», αφού πρώτα επανέλαβε τη στήριξή του στο πρόσωπο της Εφης Αχτσιόγλου ενόψει και του β΄γύρου.

Οσον αφορά την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, ο κ. Ραγκούσης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρουμε τον κ. Κασσελάκη. Δεν δέχτηκε να πάει σε μια τηλεοπτική συζήτηση με την Εφη Αχτσιόγλου. Και δεν έδωσε μία συνέντευξη στα τηλεοπτικά Μέσα την τελευταία εβδομάδα πριν από τον β’ γύρο των εκλογών».

Σε ερώτηση για τους λόγους της νίκης του στον α’ γύρο της εσωκομματικής κάλπης, ο κ. Ραγκούσης εκτίμησε πως ο πρώτος λόγος σχετίζεται με τη μεγάλη θλίψη του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ για την ήττα που υπέστη το κόμμα στις εθνικές κάλπες και ο δεύτερος λόγος στην «επικράτηση της αθλιότητας ότι η Εφη Αχτσιόγλου υπονόμευσε τον Αλέξη Τσίπρα. Πολλοί άνθρωποι πήγαιναν την Κυριακή να ψηφίσουν, θεωρώντας ουσιαστικά ότι ψηφίζουν για τον Αλέξη Τσίπρα. Πήγε και έπεσε αυτός ο “σπόρος” κατά της Εφης Αχτσιόγλου και λειτούργησε», είπε. Πάντως ο κ. Ραγκούσης ανέφερε ότι πράγματι υπήρχαν πρόσωπα που υπονόμευσαν τον Αλέξη Τσίπρα. 

«Δεν έχουμε τέτοιο προηγούμενο στην ελληνική Ιστορία» προσέθεσε για τον Στέφανο Κασσελάκη. «Ας πάρουμε τα μεγάλα κόμματα. Η ελληνική κοινωνία ήξερε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Κώστα Σημίτη, τον Αλέξη Τσίπρα».

«Η κ. Αχτσιόγλου δεν διεκδικεί λευκή επιταγή από τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κασσελάκης διεκδικεί λευκή επιταγή, επειδή δεν έχει δώσει μια τηλεοπτική συνέντευξη. Στη συνέντευξη στον κ. Χαρίτο είπε ότι τη δική του άποψη θα την αντιλέξει κάποιος αρκεί να έχει μαζί του τα 2/3 του κόμματος», σημείωσε σε έντονους τόνους στο τέλος της συνέντευξής του στο OPEN ο Γιάννης Ραγκούσης.

 
 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT