Ηλιόπουλος για Κασσελάκη: Συνεχίζει να μην καταδικάζει τους συκοφάντες της Αχτσιόγλου

Ηλιόπουλος για Κασσελάκη: Συνεχίζει να μην καταδικάζει τους συκοφάντες της Αχτσιόγλου

«Το ζήτημα δεν είναι το ανύπαρκτο sms, αλλά οι συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον της κ. Αχτσιόγλου περί υπονόμευσης, που αναπαράγονται από υποστηρικτές του, τις οποίες ουδέποτε καταδίκασε», αναφέρει.

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ της πλευράς της Εφης Αχτσιόγλου και του Στέφανου Κασσελάκη, όσο ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών που θα αναδείξουν τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μετά τις δηλώσεις Κασσελάκη στις οποίες ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «η Εφη Αχτσιόγλου μίλησε για ένα ψεύτικο sms που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και για αήθεις διαστρεβλώσεις. Εστειλε εξώδικο. Την πιστεύω απόλυτα», ο Νάσος Ηλιόπουλος με αιχμηρή ανάρτησή του επανέρχεται στο θέμα.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συνεργάτη της Εφης Αχτσιόγλου .«ο Σ. Κασσελάκης χθες το βράδυ είπε ότι δεν ξέρει τίποτα γιατί είναι λίγους μήνες στο κόμμα και μέσα σε λίγες ώρες αναδιπλώθηκε, άλλαξε θέση και είπε ότι πιστεύει την Ε. Αχτσιόγλου για το “ψεύτικο sms”».

Προσέθεσε, δε, ότι «όλοι γνωρίζουμε ότι το ζήτημα δεν είναι το ανύπαρκτο (και όχι ψεύτικο) sms, αλλά οι συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον της περί υπονόμευσης, που αναπαράγονται από βασικούς υποστηρικτές του, τις οποίες ουδέποτε καταδίκασε. Και εξακολουθεί να μην καταδικάζει».

Ο Νάσος Ηλιόπουλος κατέληξε στέλνοντας το μήνυμα ότι «δεν χρειαζόμαστε προστασία. Σαφείς θέσεις χρειαζόμαστε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT