Αχτσιόγλου: Το βάρος της ενότητας πέφτει στην απέναντι πλευρά

Αχτσιόγλου: Το βάρος της ενότητας πέφτει στην απέναντι πλευρά

«Αρθρογραφούσε και άφηνε αιχμές εναντίον του Αλέξη Τσίπρα στο παρελθόν, όταν δίναμε μάχες στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε μεταξύ άλλων για τον αντίπαλό της η Εφη Αχτσιόγλου

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο ενδεχόμενο διάσπασης και στο ζήτημα της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε η υποψήφια πρόεδρος του κόμματος Εφη Αχτσιόγλου τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «το βάρος πέφτει στην απέναντι πλευρά». 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Εφη Αχτσιόγλου κλήθηκε να απαντήσει στο ενδεχόμενο αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, αν χάσει από τον Στέφανο Κασσελάκη. «H ενότητα είναι ο ελάχιστος κοινός παρανομαστής. Το βάρος πέφτει στην απέναντι πλευρά και σε ανθρώπους όπως ο Παύλος Πολάκης. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που στοχοποιεί το τελευταίο διάστημα στελέχη. Λίγο πριν τις εκλογές συζητούσαμε το ενδεχόμενο διαγραφής του». 

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να αξιοποιηθεί την επόμενη μέρα, όμως τον κάλεσε να καταδικάσει τις επιθέσεις που δέχθηκε από τους συνεργάτες και τους υποστηρικτές του.

«Αρθρογραφούσε και άφηνε αιχμές εναντίον του Αλέξη Τσίπρα στο παρελθόν, όταν δίναμε μάχες στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε μεταξύ άλλων η Εφη Αχτσιόγλου.

Για τον συνυποψήφιό της είπε πως «πιστεύω ότι δεν μιλάει για το περιεχόμενο της πολιτικής», ενώ ως προς την ερμηνεία που δίνει στο εκλογικό αποτέλεσμα του πρώτου γύρου, υποστήριξε πως είναι προφανές πως τα μέλη μας, οι ψηφοφόροι μας είχαν έντονη την ανάγκη για αλλαγή, σημείωσε.

Αναφερόμενη στη σχέση της με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής ανέφερε ότι της εμπιστεύτηκε το κρίσιμο χαρτοφυλάκιο των εργασιακών και ήταν στο πλευρό του κατά την διάρκεια όλης της προεκλογικής εκστρατείας των πρόσφατων εθνικών εκλογών. 

Αχτσιόγλου: Ενα ερώτημα για τον Στέφανο Κασσελάκη

Σε βιντεοσκοπημένη δήλωσή της, αναφορικά με τις εξελίξεις στην εξωτερική πολιτική η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κάλεσε τον συνυποψήφιό της Στέφανο Κασσελάκη να πει ποια είναι η «θέση του για τον ελληνικοτουρκικό διάλογο και για την άμυνα της χώρας» και να απαντήσει αν «εξακολουθεί να πιστεύει στη θέσπιση επαγγελματικού στρατού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT