Ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στον Στέφανο Κασσελάκη και την Εφη Αχτσιόγλου

Ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στον Στέφανο Κασσελάκη και την Εφη Αχτσιόγλου

Με την ενσωμάτωση των 371 εκλογικών τμημάτων από τα 537, ο κ. Κασσελάκης συγκεντρώνει ποσοστό 56,69% με 56.461 ψήφους και η κ. Αχτσιόγλου 43,1% με 43.139 ψήφους

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οπρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας έδωσε συγχαρητήρια στον Στέφανο Κασσελάκη για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές και τηλεφώνησε και στην Eφη Αχτσιόγλου.

Αφού έγινε γνωστό το αποτέλεσμα των εκλογών που καταδεικνύει ως νέο πρόεδρο του κόμματος τον Στέφανο Κασσελάκη, ο κ. Τσίπρας κάλεσε τον νικητή και, ακολούθως, την Εφη Αχτσιόγλου. 

Με την ενσωμάτωση των 371 εκλογικών τμημάτων από τα 537, ο κ. Κασσελάκης συγκεντρώνει ποσοστό 56,69% με 56.461 ψήφους και η κ. Αχτσιόγλου 43,1% με 43.139 ψήφους. Τα άκυρα και τα λευκά αντιστοιχούσαν στο 1,19%.

Στις δημόσιες δηλώσεις του μετά το παραβάν, το μεσημέρι της Κυριακής, είχε απευθύνει μήνυμα ενότητας. 

«Οι μεγάλοι αγώνες που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας δεν είναι οι εσωκομματικοί αγώνες, είναι αγώνες στο κοινωνικό πεδίο και θα τους δώσουμε όλοι και όλες μαζί ενωμένοι για να στηρίξουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά την κοινωνία και να φέρουμε σύντομα τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και την προοδευτική παράταξη σε τροχιά διακυβέρνησης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT