Ν. Παππάς: Καθαρή εντολή μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ στον Κασσελάκη – Δεν αξιώνει παραιτήσεις για να μπει στη Βουλή

Ν. Παππάς: Καθαρή εντολή μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ στον Κασσελάκη – Δεν αξιώνει παραιτήσεις για να μπει στη Βουλή

«Δεν είναι κακό να υπάρχουν πλειοψηφίες και μειοψηφίες. Δεν πρέπει να έχουμε παραλυτικές ισορροπίες», υποστήριξε για το εσωκομματικό πεδίο στον ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει καθαρή εντολή μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ σε μια αριστερή, προοδευτική, δημοκρατική παράταξη», εκτίμησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Νίκος Παππάς το επόμενο πρωί της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του κόμματος.

«Δεν θα μπορούσα να φανταστώ να είχαμε αποφασίσει αλλιώς στο συνέδριό μας του περασμένου χρόνου. Δηλαδή, να είχαμε ζήσει αυτό το δυσμενές αποτέλεσμα και να μην είχαμε μπροστά μας μια αναζωογονητική συμμετοχική διαδικασία», συνέχισε μιλώντας στο Mega. 

Οσον αφορά τα σενάρια παρουσίας στη Βουλή του Στέφανου Κασσελάκη, ο κ. Παππάς απάντησε: «Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν αξιώνει παραιτήσεις, για να μπει αυτός στη Βουλή. Δεν θα είναι πρόβλημα αυτό για εμάς».

Σε σχέση με την αναφορά του κ. Κασσελάκη στο «ψευδοκράτος» ως «κρατίδιο» κατά την εσωκομματική προεκλογική περίοδο, ο Νίκος Παππάς σημείωσε τα εξής: «Ο Στέφανος νομίζω ότι απάντησε με άρτιο τρόπο. Εκανε μια δήλωση η οποία είχε έναν υψηλό συμβολισμό, ότι θα κάνει το πρώτο του ταξίδι στην Κύπρο. Απάντησε πάρα πολύ καλά σε σχέση με το “σαρδάμ” που πήγε να αξιοποιηθεί με τρόπο άγαρμπο από αντιπάλους του κόμματός μας».

«Δεν είναι κακό να υπάρχουν πλειοψηφίες και μειοψηφίες. Δεν πρέπει να έχουμε παραλυτικές ισορροπίες», υποστήριξε, τέλος, για το εσωκομματικό πεδίο στον ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT