ΣΥΡΙΖΑ: Η task force του Κασσελάκη

Νέους ρόλους αναμένεται να αναλάβουν οι άνθρωποι του «στενού πυρήνα» του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται πλέον και ο Νίκος Παππάς, μετά την ανοιχτή στήριξη στον δεύτερο γύρο

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέους ρόλους αναμένεται να αναλάβουν οι άνθρωποι του «στενού πυρήνα» του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται πλέον και ο Νίκος Παππάς, μετά την ανοιχτή στήριξη στον δεύτερο γύρο.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Παύλος Πολάκης και η Θεοδώρα Αυγέρη αναμένεται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο κόμμα στη νέα εποχή του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ των «δικών» του κοινοβουλευτικών εκπροσώπων είναι και η Θεοδώρα Τζάκρη ενώ, σύμφωνα με ρεπορτάζ, υπάρχει εκτίμηση τόσο για τον Σωκράτη Φάμελλο όσο και για τον Νάσο Ηλιόπουλο

Θέμα χρόνου θεωρείται η σύγκληση της πολιτικής γραμματείας του κόμματος ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η σύνθεση του προεδρείου και η επιλογή του νέου γραμματέα του κόμματος.

Συνάντηση με Τσίπρα

Συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή είχε πριν από λίγη ώρα ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο γραφείο του τέως πρωθυπουργού στη Βουλή, προτού ο κ. Κασσελάκης αναλάβει τα νέα καθήκοντά του στην Κουμουνδούρου.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των δύο ο κ. Κασσελάκης δήλωσε: «Ο Αλέξης Τσίπρας αποτελεί κοινή συνισταμένη των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, τον τιμώ, είμαι εδώ για να διατηρήσω την παρακαταθήκη του ζωντανή, ελπίζω να σταθώ αντάξιος της κληρονομιάς. Προχωράμε». 

Στις 14:00 ο κ. Κασσελάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ μισή ώρα αργότερα είχε σύντομη συνομιλία με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος τον συνεχάρη για την επιτυχία στις εσωκομματικές εκλογές και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT