Μαρινάκης για Μπέο: «Δεν έχουμε δώσει στήριξη – Ο κ. Κασσελάκης ψεύδεται»

Μαρινάκης για Μπέο: «Δεν έχουμε δώσει στήριξη – Ο κ. Κασσελάκης ψεύδεται»

«Είναι εντυπωσιακό να είσαι αρχηγός κόμματος και να ζητάς από τον πρωθυπουργό να άρει την υποστήριξη από έναν υποψήφιο που δεν την έχει δώσει», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σε ερώτηση που δέχτηκε στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, αναφορικά με την επίθεση που εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος σε βάρος πολίτη, τόνισε πως η κυβέρνηση καταδικάζει κάθε πράξη βίας από όπου κι αν προέρχεται.

Ταυτόχρονα, απάντησε και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος είχε ασκήσει δριμεία κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή το εν λόγω θέμα: «Ενώ υπάρχει σχετική απάντηση ψεύδεται τρεις φορές για το ίδιο θέμα μέσα σε μία εβδομάδα», σημείωσε ο κ. Μαρινάκης και συμπλήρωσε:

«Είναι εντυπωσιακό να είσαι αρχηγός κόμματος και να ζητάς από τον πρωθυπουργό να άρει την υποστήριξη από έναν υποψήφιο που δεν την έχει δώσει, τη στιγμή που πριν από λίγες εβδομάδες είχες πει ότι μου αρέσει να ξεδοντιάζονται δημοσιογράφοι και δικαστές».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT