Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Κασσελάκη στο Προεδρικό Μέγαρο

Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Κασσελάκη στο Προεδρικό Μέγαρο

Στον σύντομο διάλογό τους μπροστά στις κάμερες αναφέρθηκαν στις πρόσφατες φυσικές καταστροφές που έπληξαν τη χώρα και συμφώνησαν στην ανάγκη συναινέσεων στα μεγάλα προβλήματα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη του συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε ο νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, στο Προεδρικό Μέγαρο. 

Στον σύντομο διάλογο τους μπροστά στις κάμερες αναφέρθηκαν στις πρόσφατες φυσικές καταστροφές που έπληξαν τη χώρα και συμφώνησαν στην ανάγκη συναινέσεων στα μεγάλα προβλήματα. 

Ο κ. Κασσελάκης στάθηκε στην ανάγκη η πολιτεία να σταθεί άμεσα στις πληγείσες περιοχές, ενώ η κ. Σακελλαροπούλου σημείωσε ότι «η κλιματική κρίση είναι εδώ» και ότι «ο κρατικός μηχανισμός και η αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι πάντα σε ετοιμότητα». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του στάθηκε στην ανάγκη επένδυσης στην πρόληψη. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του, Μανώλη Καπνισάκη, και την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα έχει αμέσως μετά συνάντηση στη Βουλή με τον Νίκο Φίλη. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός έχει ασκήσει δριμεία κριτική στη νέα ηγεσία και στον κ. Κασσελάκη.

Στη συνέχεια, ο κ. Κασσελάκης θα μεταβεί στην Κύπρο όπου έως τις 5 Οκτωβρίου θα έχει σειρά συναντήσεων με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT