ΣΥΡΙΖΑ: Αύριο η συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος – Εναρξη με ομιλία Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Αύριο η συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος – Εναρξη με ομιλία Κασσελάκη

Οι εργασίες της συνεδρίασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Γερουσίας, θα ξεκινήσουν με ομιλία του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεδριάζει, αύριο Πέμπτη, στις 16:30 η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Οι εργασίες της συνεδρίασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Γερουσίας, θα ξεκινήσουν με ομιλία του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

Η πρώτη ομιλία του νέου προέδρου του κόμματος στην Κ.Ο. έρχεται λίγες μέρες μετά τη συνάντηση του κ. Κασσελάκη με τον Νίκο Φίλη, ένα από τα στελέχη του κόμματος που έχει ήδη ασκήσει δριμεία κριτική στη νέα ηγεσία. 

Σημειώνεται ότι, όπως έγραφε η «Κ», στη συνάντηση δεν ορίστηκε από την πλευρά του προέδρου κάποια ημερομηνία διεξαγωγής της Πολιτικής Γραμματείας, που αποτελεί ένα από τα βασικά αιτήματα της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, ενώ φέρεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής να έχει προγραμματισθεί για τις 22 Νοεμβρίου.

Οσον αφορά το κλίμα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Φίλης έστειλε μήνυμα ανακωχής με αστερίσκους, τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση των αυτοδιοικητικών εκλογών. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT