Κασσελάκης για Ιωακειμίδη: Η Αττική έχει την ευκαιρία να εκλέξει έναν σπάνιο δημόσιο λειτουργό

Κασσελάκης για Ιωακειμίδη: Η Αττική έχει την ευκαιρία να εκλέξει έναν σπάνιο δημόσιο λειτουργό

«Είμαστε υπερήφανοι ως ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζουμε τον Γιώργο Ιωακειμίδη. Κάντε την εκλογή του προσωπική σας υπόθεση, για το συλλογικό καλό», ανέφερε

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, ανήρτησε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον χαιρετισμό του κατά τη χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση του Γιώργου Ιωακειμίδη, υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής με τη στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει χαρακτηριστικά στη διάρκεια του βίντεο πως «η Αττική έχει την ευκαιρία να βγάλει περιφερειάρχη έναν σπάνιο δημόσιο λειτουργό. Μπορεί να μη γνωρίζετε το όνομά του, γιατί δεν τον προέβαλαν τα κανάλια, γιατί δεν έκανε ποτέ σόου, γιατί ήταν πάντα εργάτης δίπλα στον πολίτη».

«Είμαστε υπερήφανοι ως ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζουμε τον Γιώργο Ιωακειμίδη. Κάντε την εκλογή του προσωπική σας υπόθεση, για το συλλογικό καλό», προσέθεσε.

Τέλος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι περήφανος που στηρίζει τον Γιώργο Ιωακειμίδη και πως εγγυάται ότι ο κ. Ιωακειμίδης αξίζει την ψήφο των πολιτών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT