Παπαδημούλης: Η αντικατάσταση Τσίπρα από Κασσελάκη δεν έδωσε τη δυναμική που αρκετοί περίμεναν

Παπαδημούλης: Η αντικατάσταση Τσίπρα από Κασσελάκη δεν έδωσε τη δυναμική που αρκετοί περίμεναν

Ως μη θετικό για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αξιολόγησε το εκλογικό αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών ο ευρωβουλευτής του κόμματος

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως μη θετικό για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αξιολόγησε το εκλογικό αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος, μιλώντας στον ALPHA, εξέφρασε την άποψη ότι η αντικατάσταση του Αλέξη Τσίπρα από τον Στέφανο Κασσελάκη «δεν έδωσε τη θετική δυναμική που αρκετοί περίμεναν»

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημούλη, «στις αυτοδιοικητικές εκλογές παίζουν ρόλο τα πρόσωπα και η δουλειά τους, αλλά ταυτόχρονα είναι εκλογές οι οποίες βγάζουν και πολιτικά συμπεράσματα». 

Ο ευρωβουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι «το πολιτικό μήνυμα για τη Ν.Δ. είναι θετικό για τους στόχους που είχε θέσει, ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι θετικό και εμείς δεν πρόκειται ούτε πρέπει να πούμε αυτό που είπε ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν βγήκαν Κούβελας, Ανδριανόπουλος και Εβερτ, ότι “νίκησε η τοπική αυτοδιοίκηση”».

Ο κ. Παπαδημούλης τόνισε στη συνέχεια ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «πρέπει να δούμε με σοβαρότητα, συλλογικότητα και ευθύνη τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα και τι λάθη έχουμε κάνει», έκανε λόγο για αναγκαίες αλλαγές «στα πάντα», ενώ σημείωσε ότι «η αντικατάσταση Τσίπρα από τον Κασσελάκη δεν έδωσε τη θετική δυναμική που αρκετοί περίμεναν».

Το σχόλιο του κ. Παπαδημούλη:

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT