Κασσελάκης : «Πρώτη μεγάλη ρωγμή του καθεστώτος Μητσοτάκη»

Κασσελάκης : «Πρώτη μεγάλη ρωγμή του καθεστώτος Μητσοτάκη»

Οπως και μετά τον πρώτο γύρο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκε σε τροχιά ανοίγματος προς το ΠΑΣΟΚ, στη δήλωσή του για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εκφράζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, ο κ. Κασσελάκης τονίζει χαρακτηριστικά: «Αυτός είναι ο νέος ΣΥΡΙΖΑ, αυτή είναι η Σύγχρονη Αριστερά».

«Να τι κάνει ο προοδευτικός κόσμος όταν ενώνεται. Διώχνει γόνους, ημετέρους, διεφθαρμένους. Απόψε είναι η πρώτη νύχτα χαράς», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Πριν από τον πρώτο γύρο είπα αυτό που δεν έχει πει κανένας αρχηγός κόμματος ποτέ: Στον δεύτερο γύρο, θα στηρίξουμε κάθε προοδευτικό υποψήφιο. Την περασμένη Κυριακή το επανέλαβα με πάθος.

Αυτός είναι ο νέος ΣΥΡΙΖΑ, αυτή είναι η Σύγχρονη Αριστερά: Με μία φωνή, συνταχθήκαμε με την πρόοδο, με τον άνθρωπο, χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και χωρίς ανταλλάγματα.

Να τι κάνει ο προοδευτικός κόσμος όταν ενώνεται. Διώχνει γόνους, ημετέρους, διεφθαρμένους. Απόψε είναι η πρώτη νύχτα χαράς. Απόψε είναι η πρώτη μεγάλη ρωγμή του καθεστώτος Μητσοτάκη», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT