Πηγές ΠΑΣΟΚ: Προσωπική ήττα του Μητσοτάκη το εκλογικό αποτέλεσμα

Πηγές ΠΑΣΟΚ: Προσωπική ήττα του Μητσοτάκη το εκλογικό αποτέλεσμα

«Είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε νικηφόρα τη Νέα Δημοκρατία και όχι να της πετάμε σωσίβιο σε κάθε δύσκολη στιγμή», σημειώνουν κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για ημέρα «προσωπικής ήττας του Κυριάκου Μητσοτάκη και του συστήματος εξουσίας του Μαξίμου» κάνουν λόγο πηγές από το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τα αποτελέσματα των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών.

Οπως επισημαίνεται από τη Χαριλάου Τρικούπη, κάθε άλλη εξήγηση «νοθεύει τη μεγάλη νίκη που επιτεύχθηκε χθες το βράδυ. Είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε νικηφόρα τη Νέα Δημοκρατία και όχι να της πετάμε σωσίβιο σε κάθε δύσκολη στιγμή. Εξαρχής είχαμε προτεραιότητα τις προγραμματικές συνεργασίες από τα κάτω και την αυτοδιοίκηση δίπλα στον πολίτη».

Επιπλέον, υπογραμμίζεται πως νέα πρόσωπα με επάρκεια και προοδευτικό λόγο απέδειξαν ότι μπορούν να γυρίσουν σελίδα για την πατρίδα. «Αυτή η στρατηγική μας ήταν νικηφόρα απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και θα συνεχιστεί».

«Θα εκφράσουμε τις αγωνίες του προοδευτικού κόσμου, γι’ αυτό καλούμε κάθε δημοκράτη προοδευτικό πολίτη να αγωνιστούμε μαζί για να πετύχουμε την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος», σημειώνουν πηγές του κόμματος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT