ΠΑΣΟΚ: Στις εκλογές αποδοκιμάστηκε το «επιτελικό κράτος»

ΠΑΣΟΚ: Στις εκλογές αποδοκιμάστηκε το «επιτελικό κράτος»

Ο κ. Μητσοτάκης προσχώρησε στη «δημιουργική λογιστική», σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βέλη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας πως ο πρωθυπουργός περιφρόνησε το μήνυμα των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σε ανακοίνωσή του γραφείου Τύπου του κόμματος, τονίζεται πως ο πρωθυπουργός «μίλησε με τη γνωστή του αλαζονεία, περιφρονώντας το μήνυμα που του έστειλε ο ελληνικός λαός την Κυριακή».

«Με πολυφορεμένα ευφυολογήματα επιχείρησε να κρυφτεί από το αδιαμφισβήτητο γεγονός της πολιτικής του ήττας στην κάλπη των αυτοδιοικητικών εκλογών», υπογραμμίζει η Χαριλάου Τρικούπη.

Σημειώνει δε ότι ο κ. Μητσοτάκης προσχώρησε στη «δημιουργική λογιστική», δηλώνοντας ότι 12 από τους 13 εκλεγμένους περιφερειάρχες προέρχονται από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας.

«Οταν θα αρχίσει το μέτρημα και των “γαλάζιων” δημάρχων, ας μην ντραπεί να συμπεριλάβει και τον Αχιλλέα Μπέο, που υποστήριξαν ευθέως κυβερνητικά στελέχη», αναφέρει το κόμμα στην ανακοίνωσή του και τονίζει: «Η αλαζονεία, οι εκβιασμοί των ψηφοφόρων, οι ανίερες συμμαχίες με την ακροδεξιά, ο ψευδεπίγραφος μεταρρυθμιστικός οίστρος και η αποδεδειγμένη αποτυχία του επιτελικού κράτους αποδοκιμάστηκαν ηχηρά από τους πολίτες».

«Το ΠΑΣΟΚ είναι η αξιόπιστη αντιπολιτευτική φωνή. Σταθερά προσανατολισμένη στα προβλήματα της κοινωνίας και όχι στις αυτοαναφορικές αγωνίες του κ. Μητσοτάκη», καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT