Αντίδραση της Ν.Δ. για την αναφορά Κασσελάκη σε «κυβέρνηση λαδεμπόρων»

Αντίδραση της Ν.Δ. για την αναφορά Κασσελάκη σε «κυβέρνηση λαδεμπόρων»

«Ο "πολακισμός" έχει γίνει, πλέον, επίσημη γραμμή», σημειώνει ο Νίκος Ρωμανός, μετά την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η χθεσινή ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, με την οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ασκούσε δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό για την τιμή στου λαδιού αποκαλώντας την κυβέρνηση «και επισήμως κυβέρνηση λαδεμπόρων», προκάλεσε την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Ρωμανού. 

«Ο κ. Κασσελάκης δεν έχει δώσει μόνο τα κλειδιά του κόμματος στον κ. Πολάκη, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται και τους κωδικούς των λογαριασμών του στα social media», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Ρωμανός και τονίζει:

«Ο “πολακισμός” έχει γίνει, πλέον, επίσημη γραμμή. Ο νέος αρχηγός έφτασε στο απόλυτο σημείο χυδαιότητας, να εξισώσει τους Ελληνες ελαιοπαραγωγούς με τους μαυραγορίτες της Κατοχής. Καλά ξεμπερδέματα στον ΣΥΡΙΖΑ».

Η ανάρτηση Κασσελάκη:

Σε χθεσινή του ανάρτηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κι όμως, με την τιμή του λαδιού σε ύψη που φέρνουν απόγνωση στις οικογένειες, το είπε ο πρωθυπουργός στην αποψινή του συνέντευξη:

“Αυτό που είναι πρόβλημα για τον καταναλωτή είναι όφελος για τον παραγωγό”.

Και επισήμως, κυβέρνηση λαδεμπόρων». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT