Πυρά Αυγέρη κατά Αχτσιόγλου, Τσακαλώτου, Παπαδημούλη: «Εύκολη και ανέξοδη κριτική, έλλειψη πολιτικού τακτ»

Πυρά Αυγέρη κατά Αχτσιόγλου, Τσακαλώτου, Παπαδημούλη: «Εύκολη και ανέξοδη κριτική, έλλειψη πολιτικού τακτ»

«Βέλη» προς την εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, με αποδέκτες την Εφη Αχτσιόγλου, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, αλλά και τον Δημήτρη Παπαδημούλη, έριξε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Βέλη» προς την εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ με αποδέκτες την Εφη Αχτσιόγλου, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, αλλά και τον Δημήτρη Παπαδημούλη, έριξε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, λίγες μέρες μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. 

Συγκεκριμένα, με αφορμή την κριτική που άσκησε η Εφη Αχτσιόγλου στην ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΕΒ, η κ. Αυγέρη ανέφερε ότι «θα μπορούσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη φορά που θα κάνει συναντήσεις με θεσμικούς φορείς (σ.σ. ο πρόεδρος του κόμματος) να τον συνοδεύσει και με τη δική της εμπειρία να συμμετάσχει».

«Είναι εύκολη και ανέξοδη κριτική όταν δεν παρακολουθείς τα πράγματα από κοντά στο πεδίο και δεν έχεις ανταποκριθεί στο κάλεσμα ενός νέου προσώπου και ναι, πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε είναι ένας νέος αρχηγός», συμπλήρωσε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

Σύμφωνα με την ίδια, «θα ήταν παραγωγικό να μην πετάς πυροτεχνήματα και θα μπορούσες να είσαι πολύ αποδοτικός στην καθημερινή πράξη και παραγωγή πολιτικής, και η συντρόφισσα Εφη έχει αυτή την εμπειρία».

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας νέος άνθρωπος στην πολιτική και στον χώρο, που έρχεται σε ένα όργανο που τον περιμένει και καταφέρνει να διαμορφώσει συσχετισμούς», τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της στο Action24 η κ. Αυγέρη, ασκώντας δριμεία κριτική στην «Ομπρέλα», λέγοντας ότι «δεν είναι δυνατόν να έρχεται ο νέος πρόεδρος και εσύ να έχεις προλάβει να διακινήσεις κείμενο πριν τον ακούσεις. Είναι στοιχειώδες πολιτικό τακτ να τον ακούσεις, να δεις σε τι διαφωνείς και μετά να διατυπώσεις πολιτικές ενστάσεις».

Ειδικά, για την ομιλία του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην Πολιτική Γραμματεία σημείωσε: «Δείχνει στα δικά μου μάτια, αλλά μεταφέρω και την άποψη πολλών, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την πολιτική τοποθέτηση αλλά με το πρόσωπο. Αν περίμενε κάποιος να ακούσει τι έχει να πει ο πρόεδρος –εγώ δεν είδα και διαφωνίες επί της ουσίας– θα μπορούσε να διακινηθεί ένα κείμενο. Αλλά να έρχεται ένα κείμενο να προγράφει το κλίμα και λίγο πολύ τις διαθέσεις των ανθρώπων που το υπέγραψαν, εντάξει».

Επίσης αναφέρθηκε και στο πρόσωπο του Δημήτρη Παπαδημούλη επισημαίνοντας τα εξής: «Εγώ τον γνώριζα ως ένα ιστορικό στέλεχος που δίνει μάχη στη Ευρωβουλή, δεν τον γνώριζα ως δημοσκόπο και σχολιαστή των πραγμάτων του ΣΥΡΙΖΑ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT