Αυγέρη: «Να αφήσουμε τον Τσίπρα έξω από όλο αυτό – Δεν υπάρχει εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ»

Αυγέρη: «Να αφήσουμε τον Τσίπρα έξω από όλο αυτό – Δεν υπάρχει εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ»

«Ο Κασσελάκης είναι αριστερός και άλλωστε δεν υπάρχει ανανεωτική Αριστερά χωρίς αλλαγή», είπε η εκπρόσωπος Τύπου, ενώ εκτίμησε ότι «δεν υπάρχει εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ»

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης, σχολίασε τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, αλλά και τις εσωκομματικές εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η ανανέωση στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, γιατί ο νέος πρόεδρος του κόμματος αντιμετώπισε από την πρώτη στιγμή ένα έντονο πνεύμα αμφισβήτησης και εσωστρέφειας», τόνισε η κ. Αυγέρη, η οποία υποστήριξε ότι «η δημοσιοποίηση της προσωπικής ζωής του Στέφανου Κασσελάκη δεν ήταν δική του επιλογή».

«Η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του νέου προέδρου είναι ταυτόχρονα και αμφισβήτηση απέναντι στους χιλιάδες ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που τον επέλεξαν στις εσωκομματικές εκλογές», συμπλήρωσε επισημαίνοντας πως κάποιοι «αμφισβητούν και τη διαδικασία επιλογής η οποία όμως προβλέπεται από το καταστατικό και άλλωστε τη νομιμοποίησαν με τη συμμετοχή τους στις εσωκομματικές εκλογές».

«Ο Κασσελάκης είναι αριστερός και άλλωστε δεν υπάρχει ανανεωτική Αριστερά χωρίς αλλαγή», είπε η εκπρόσωπος Τύπου, ενώ εκτίμησε ότι «δεν υπάρχει εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο Κασσελάκης δεν διέγραψε κανέναν, απλά καταδίκασε πολιτικές συμπεριφορές και παρέπεμψε στα αρμόδια όργανα, τα οποία σεβόμαστε, όπως και τις προβλεπόμενες διαδικασίες», είπε η κ. Αυγέρη αναφερόμενη στις εξελίξεις των προηγούμενων ημερών που αφορούσαν τους Φίλη, Σκουρλέτη, Βίτσα και Τζουμάκα.

Τέλος, αναφερόμενη στον πρώην πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, σημείωσε ότι «πρέπει να αφήσουμε έξω από όλο αυτό τον πρώην πρόεδρο. Αν θελήσει να κάνει κάποια παρέμβαση, θα το κάνει και δεν χρειάζεται την παραίνεση κανενός».

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT