ΣΥΡΙΖΑ: Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου – Οι πρώτες εικόνες

ΣΥΡΙΖΑ: Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου – Οι πρώτες εικόνες

Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου που συγκάλεσε εκτάκτως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου που συγκάλεσε εκτάκτως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στον απόηχο των αντιδράσεων μετά την παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας των Νίκου Φίλη, Πάνου Σκουρλέτη, Δημήτρη Βίτσα και Στέφανου Τζουμάκα.

Στην συνεδρίαση μετείχαν η γραμματέας του κόμματος Ράνια Σβίγκου και ο αναπληρωτής Γιώργος Βασιλειάδης, η εκπρόσωπος Τύπου Δώρα Αυγέρη, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος, η γραμματέας Θεοδώρα Τζάκρη, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης, καθώς και τρία μέλη της Πολιτικής Γραμματείας η Eφη Αχτσιόγλου, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και η Ρένα Δούρου.

Σημειώνεται ότι εκκρεμεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ πριν από δύο ημέρες η κ. Αχτσιόγλου σε κοινή δήλωση με τους Αλέξη Χαρίτση και Νάσο Ηλιόπουλο, ζήτησαν σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος και επίσπευση του Συνεδρίου, που έχει οριστεί για τις 23-25 Φεβρουαρίου.

Τετ α τετ Κασσελάκη – Τσακαλώτου

Πριν από τη σημερινή συνεδρίαση, τετ α τετ με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κ. Τσακαλώτο να αναφέρει: «Είχα συνάντηση σε παρά πολύ καλό κλίμα με τον Στέφανο Κασσελάκη. Σχέδια για αλλαγές όσο υπάρχουν οι απειλές για διαγραφές δεν μπορούν να γίνουν» τόνισε, προσθέτοντας ότι ζήτησε από τον κ. Κασσελάκη να «πάρει πίσω» τις διαγραφές.

«Με άκουσε με θετικό τρόπο. Θα δούμε τι θα κάνει. Αν το λύσει αυτό θα είμαστε σε καλύτερη θέση για να συζητήσουμε και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, πόσο πιθανόν ή όχι είναι η ενότητα», ανέφερε. Σε ερώτηση για το αν αυτά είναι προϋπόθεση για να παραμείνει στο κόμμα απάντησε: «Δεν έβαλα τέτοιο θέμα».

«Θέλω πειθαρχία στα ΜΜΕ στις εμφανίσεις σας και όποιος θέλει κάτι να πει, έχει το ελεύθερο να τα λέει στα όργανα του κόμματος, σύμφωνα με το Καταστατικό» ανταπάντησε, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο κ. Κασσελάκης.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου (Πηγή: INTIME News)

ΣΥΡΙΖΑ: Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου – Οι πρώτες εικόνες-1
ΣΥΡΙΖΑ: Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου – Οι πρώτες εικόνες-2
ΣΥΡΙΖΑ: Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου – Οι πρώτες εικόνες-3
ΣΥΡΙΖΑ: Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου – Οι πρώτες εικόνες-4
ΣΥΡΙΖΑ: Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου – Οι πρώτες εικόνες-5
ΣΥΡΙΖΑ: Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου – Οι πρώτες εικόνες-6
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT