Σύγκρουση Μαρινάκη – Αυγέρη για τα «τρολ του ΣΥΡΙΖΑ»

Σύγκρουση Μαρινάκη – Αυγέρη για τα «τρολ του ΣΥΡΙΖΑ»

Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, στη σκιά της αναφοράς Σκουρλέτη στην ύπαρξη διαδικτυακών «παράκεντρων γύρω από τον Αλέξη Τσίπρα που δουλέψαν υπόγεια με έναν στημένο μηχανισμό». 

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, στη σκιά της αναφοράς του πρώην γραμματέα και υπουργού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πάνου Σκουρλέτη, στην ύπαρξη διαδικτυακών «παράκεντρων γύρω από τον Αλέξη Τσίπρα που δουλέψαν υπόγεια με έναν στημένο μηχανισμό». 

Π. Μαρινάκης: Να μάθουμε ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι που μπορεί να εμπλέκονται με ανώνυμα προφίλ

«Πρόκειται για μείζον ζήτημα το οποίο πολλοί από εμάς, όχι μόνο πολιτικοί, το αντιμετωπίσαμε και είναι ο βούρκος του διαδικτύου. Και έρχεται κάποιος διατελέσας γραμματέας κόμματος, ο κ. Σκουρλέτης, ο οποίος είπε κάτι πολύ σοβαρό που εμπλέκει τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πολύ σοβαρό, αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ. Να μάθουμε ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι που μπορεί να εμπλέκονται με ανώνυμα προφίλ. Και η ΕΣΗΕΑ πρέπει να πάρει θέση, δεν είναι κάτι που μπορούμε να προσπεράσουμε», δήλωσε σήμερα στον ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε και στο πρόσωπο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο σχολίασε ότι «η υπηρεσία που προσφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει πόσο κούφια λόγια ήταν αυτά της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

 

Δ. Αυγέρη: Η κυβέρνηση διακινεί fake news κατά του ΣΥΡΙΖΑ

«Οι όψιμοι και ανυπόστατοι ισχυρισμοί περί ύπαρξης “τρολ του ΣΥΡΙΖΑ” στο διαδίκτυο είναι για γέλια. Είναι, όμως, για κλάματα το γεγονός ότι βρήκαν πρόθυμους υποστηρικτές στο Μέγαρο Μαξίμου, που έσπευσε να τις υιοθετήσει και να διακινεί fake news κατά του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.», υπογραμμίζει, σε απάντησή της στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δώρα Αυγέρη.

«Προφανώς, για να αποφύγει το Μαξίμου την απάντηση στις καταγγελίες ότι χρησιμοποιεί στρατιά μετακλητών, με δημόσιο χρήμα, για την προπαγάνδα της Ν.Δ. στο διαδίκτυο», συμπληρώνει η κ. Αυγέρη.

Σύμφωνα με την ίδια, «ο κ. Μαρινάκης, αντί να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα και την μπάλα στην εξέδρα, οφείλει άμεσα να απαντήσει στις πρωτοφανείς καταγγελίες του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, στο Ευρωκοινοβούλιο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT