Συνάντηση Κασσελάκη με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου: «Εκφράσαμε ανησυχίες για την υπόθεση των υποκλοπών»

Συνάντηση Κασσελάκη με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου: «Εκφράσαμε ανησυχίες για την υπόθεση των υποκλοπών»

Η υπόθεση των υποκλοπών ήταν ένα από τα κεντρικά θέματα συζήτησης στη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σήμερα το πρωί

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η υπόθεση των υποκλοπών ήταν ένα από τα κεντρικά θέματα συζήτησης στη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σήμερα το πρωί.

«Εκφράσαμε διάφορες ανησυχίες εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συμφωνήσαμε ότι η διαλεύκανση της υπόθεσης το συντομότερο δυνατό είναι προτεραιότητα και για τη Δικαιοσύνη, αλλά βεβαίως και για την κοινωνία. Οι ανησυχίες μας εδράζονται όχι μόνο στην ουσία της υπόθεσης, αλλά και στις πρωτοβουλίες που έχει λάβει η κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μετά τη συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

«Είναι ξεκάθαρο προς όλους ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει μια ισχυρή, ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, και σε αυτή την πορεία θα είμαστε πάντα στο πλευρό όλων των έντιμων δικαστών, ώστε να μπορεί ο Ελληνας πολίτης να έχει ως τελευταίο του αποκούμπι τη Δικαιοσύνη στη χώρα του», συμπλήρωσε. 

Οι δηλώσεις του κ. Κασσελάκη:

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT