Ευ. Αποστολάκης: Κάποια στελέχη ξέφυγαν, έχει οξυνθεί η κατάσταση

Ευ. Αποστολάκης: Κάποια στελέχη ξέφυγαν, έχει οξυνθεί η κατάσταση

«Πρέπει να λυθούν γρήγορα όλα τα εσωτερικά ζητήματα, δεν έχουμε περιθώρια», υπογράμμισε

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, το δημοψήφισμα Κασσελάκη και τα επόμενα βήματα της «Ομπρέλας», σχολίασε ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, και επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, κ. Ευάγγελος Αποστολάκης.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο κ. Αποστολάκης χαρακτήρισε ως «βαθιά δημοκρατική τη ενωτική στάση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη».

«Ηδη από την πρώτη στιγμή που βγήκαν τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών και αναδείχτηκε ως πρόεδρος ο κύριος Κασσελάκης η θέση του συνειδητά ήταν ενωτική, απευθύνθηκε σε όλους», πρόσθεσε. 

Τόνισε δε ότι «κάποια στελέχη ξέφυγαν, έχει οξυνθεί η κατάσταση», ενώ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «δεν μπορεί να αμφισβητείται το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών από μέλη του κόμματος».

«Πρέπει να λυθούν γρήγορα όλα τα εσωτερικά ζητήματα, δεν έχουμε περιθώρια», υπογράμμισε και ύστερα σημείωσε ότι «πρέπει μέχρι τις Ευρωεκλογές το κόμμα να πατήσει στα πόδια του».

Πηγή: ΕΡΤ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT