Κασσελάκης: Σήμερα είναι μια καινούργια ημέρα για την παράταξη – Πάμε συντεταγμένα στο συνέδριο

Κασσελάκης: Σήμερα είναι μια καινούργια ημέρα για την παράταξη – Πάμε συντεταγμένα στο συνέδριο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι οι διαφορές μέσα στο κόμμα είναι μικρές, σημειώνοντας ότι δεν είναι υπέρ της υπερφορολόγησης και πως δεν πιστεύει ότι «η δική μας Αριστερά πρέπει να ντρέπεται με την έπαρση της σημαίας».

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Σήμερα είναι μια καινούργια ημέρα για την παράταξή μας που ενωμένη και με φρέσκες ιδέες και φρέσκο λόγο και με βαθιά κοινωνικό, ανθρωπιστικό και οικολογικό πρόσημο θα πάμε μπροστά και θα ανοίξουμε το κόμμα στην κοινωνία», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, παρεμβαίνοντας στο πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σημείωσε ότι τα όργανα του κόμματος απέδειξαν πως μπορούν να δουλεύουν «όταν υπάρχει η βάση η οποία πάντα θα δίνει μια νομιμοποίηση στον πρόεδρό της» και ότι «θα πάμε συντεταγμένα σε ένα μεγάλο συνέδριο». 

Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε πως οι διαφορές μέσα στο κόμμα σε επίπεδο πολιτικής είναι μικρές, σημειώνοντας ότι «δεν είμαι υπέρ της υπερφορολόγησης, κάτι το οποίο είναι μια διαφορά με άλλους και δεν πιστεύω ότι η δική μας Αριστερά πρέπει να ντρέπεται με την έπαρση της σημαίας», υπογραμμίζοντας ότι «προχωράμε σε μια σύγχρονη πατριωτική Αριστερά και θα ανοίξουμε το κόμμα σε πολλά μέλη, γιατί πιστεύουμε ότι η σοφία του ελληνικού λαού είναι το μεγαλύτερό μας χαρτί σαν κοινωνία».

Τέλος, απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για το αν λειτουργούν τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, με δεδομένο ότι προχτές αποχώρησε σχεδόν η μισή Κεντρική Επιτροπή, ενώ προανήγγειλε μια ενδεχόμενη «απροειδοποίητη επίσκεψη» στον ραδιοσταθμό και εξέφρασε την επιθυμία του «να ξεκινήσει η ώρα του προέδρου», κατά την οποία θα απαντά σε ερωτήσεις των ακροατών. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT