Αναγνωστοπούλου: Είμαι σε σκέψη να αποχωρήσω από τον ΣΥΡΙΖΑ – Είχα επικοινωνία με τον Τσίπρα

Αναγνωστοπούλου: Είμαι σε σκέψη να αποχωρήσω από τον ΣΥΡΙΖΑ – Είχα επικοινωνία με τον Τσίπρα

«Είμαι σε σκέψη», ήταν η απάντηση της βουλευτή Σίας Αναγνωστοπούλου σε ερώτηση που δέχτηκε, μιλώντας χθες το βράδυ στο Kontra, αναφορικά με το αν επεξεργάζεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είμαι σε σκέψη», ήταν η απάντηση της βουλευτή Σίας Αναγνωστοπούλου σε ερώτηση που δέχτηκε, μιλώντας χθες το βράδυ στο Kontra, αναφορικά με το αν επεξεργάζεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Σε ένα κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν όργανα, δημοκρατικά αντίβαρα και ο πρόεδρος ελέγχεται, όπως ελεγχόμαστε όλοι», σημείωσε η κ. Αναγνωστοπούλου η οποία, μιλώντας για την Κεντρική Επιτροπή του Σαββατοκύριακου έκανε λόγο για «σοκ» και για «γηπεδική κατάσταση» που δεν έχει ξαναϋπάρξει σε αντίστοιχη διαδικασία στο παρελθόν. «Ο Κασσελάκης έδειξε αναποτελεσματικότητα. Δίχασε το κόμμα και μετά μίλαγε για ενότητα», σχολίασε επίσης αναφορικά με τα πολιτικά συμπεράσματα της εν λόγω διαδικασίας. 

Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, η πρώην υπουργός σημείωσε τα εξής: «Είμαι σε σκέψη. Σε αυτό το πλαίσιο δεν είναι εύκολο να αποχωρήσεις από ένα κόμμα στο οποίο έχεις δώσει πολλά πράγματα. Το ερώτημα είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο φτιάξαμε, κατοικεί μέσα στον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολούθως, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι στελέχη εντός του κόμματος έχουν υποστεί μπούλινγκ το προηγούμενο διάστημα και διερωτήθηκε «ποιος άνθρωπος με τέτοια πορεία σαν τη δική μας μπορεί να ανέχεται να τον λένε υπονομευτή».

«Στήριξα την Εφη Αχτσιόγλου και η μη εκλογή της είναι χαμένη ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ. Σεβάστηκα, όμως, το αποτέλεσμα», τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της ενώ κάλεσε τον κ. Κασσελάκη «έστω και τώρα να πει ότι όποιος πει σύντροφο ή συντρόφισσα υπονομευτή, θα διαγράφεται». 

Η επικοινωνία με τον Τσίπρα και οι αιχμές κατά Πολάκη

«Είχα επαφή με τον Αλέξη Τσίπρα, την Τρίτη το πρωί. Κάναμε μια συζήτηση γόνιμη και εποικοδομητική. Το θέμα είναι εδώ που βρισκόμαστε ποια είναι η δημόσια θέση που παίρνει ο καθένας μας. Είναι θέμα του Αλέξη Τσίπρα αν θα τοποθετηθεί», αποκάλυψε στη συνέχεια σε ερώτηση αναφορικά με τις κινήσεις του πρώην προέδρου του κόμματος. 

Οσον αφορά το γιατί η ίδια δεν δέχτηκε να αναλάβει κάποια θέση ευθύνης στην Κ.Ο. του κόμματος απάντησε: «Εγώ με αυτή τη διεύθυνση της Κ.Ο. δεν μπορούσα να αναλάβω κάποια θέση ευθύνης. Με τον κ. Πολάκη δεν μπορώ. Οταν μιλάς σε συντρόφους σου με ύφος “θα σου πω αύριο”, δεν υπάρχει καμία συντροφικότητα, αντίθετα είναι απειλητικό», είπε. 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT