Ακρίτα κατά Ηλιόπουλου: Νάσο, καλό δρόμο κι απ’ το πεζοδρόμιο

Ακρίτα κατά Ηλιόπουλου: Νάσο, καλό δρόμο κι απ’ το πεζοδρόμιο

Αφορμή στάθηκε μια έκφραση που αποδίδεται στον Νάσο Ηλιόπουλο κατά την εισήγησή του στην τηλεδιάσκεψη των «6+6».

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώ οι λεγόμενοι «6+6» που πρόσκεινται στην Εφη Αχτσιόγλου εξετάζουν τις επόμενες κινήσεις τους, στο πλαίσιο πανελλαδικής τηλεδιάσκεψης που είναι σε εξέλιξη, η Ελενα Ακρίτα έστρεψε τα πυρά της στον Νάσο Ηλιόπουλο για τις φερόμενες δηλώσεις του περί «βούρκου» στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην εισήγησή του ο Νάσος Ηλιόπουλος εμφανίστηκε επικριτικός προς τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και προς τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, υπερασπιζόμενος την προοπτική αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Οπως γράφει η Ελενα Ακρίτα: «Ο Νάσος Ηλιόπουλος ήταν ο πρώτος που με καλωσόρισε με ανοιχτή αγκαλιά, όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά μου. Είχε προηγηθεί μια μακρά και εγκάρδια διαδικτυακή επικοινωνία και ήξερα ότι με εκτιμούσε. Σήμερα μάς δήλωσε πως η πλειοψηφία των ψηφοφόρων που επέλεξε τον Κασσελάκη ζει στο βούρκο. Ανάμεσα τους κι εγώ.

Χτες ευχήθηκα να παραμείνει.

Λάθος.

Νάσο, καλό δρόμο κι απ’ το πεζοδρόμιο.

Για να μην πω τίποτα χειρότερο πάνω στην οργή και τη θλίψη μου». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT