Πέρκα για Κασσελάκη: Ενώ ομνύει στον Αλέξη Τσίπρα, συγχρόνως τον αποδομεί

Πέρκα για Κασσελάκη: Ενώ ομνύει στον Αλέξη Τσίπρα, συγχρόνως τον αποδομεί

«Δεν ξέρω αν έχει τη συνείδηση, αλλά αν χτυπάς έναν υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, χτυπάς το πρόσωπο του Τσίπρα», σχολίασε το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ανεξάρτητη βουλευτής και πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτη Πέρκα, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε –μεταξύ άλλων– στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη, σημειώνοντας ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «ενώ ομνύει στον Αλέξη Τσίπρα, συγχρόνως τον αποδομεί». 

Ως προς τα επόμενα βήματα τόσο της ίδιας, που αποχώρησε από το κόμμα μαζί με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, όσο και της ομάδας των «6+6» της Εφης Αχτσιόγλου, η οποία είναι με το ένα πόδι εκτός ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Πέρκα υποστήριξε ότι «υπάρχει πολιτικός χώρος και ένα ενδιαφέρον για ένα νέο εγχείρημα, το οποίο έχουμε καιρό να το συζητήσουμε και να το οργανώσουμε» και εκτίμησε ότι θα ξανασυναντηθούν με τα στελέχη που θα αποχωρήσουν από το κόμμα. 

«Πρώτη φορά γίνεται μια διάσπαση που δεν ξεκινά από τα “πάνω”, αλλά από τα “κάτω”», σημείωσε η ανεξάρτητη βουλευτής και υπογράμμισε ότι «ο κόσμος της Αριστεράς δεν δέχεται άλλο την ντροπή». 

Για τον κ. Κασσελάκη είπε χαρακτηριστικά: «Είναι το κερασάκι στην τούρτα (…) Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πολιτειακός παράγοντας, δεν μπορεί να κάνει άστοχες δηλώσεις». 

Ενώ σε ερώτηση για τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Κασσελάκη με αναφορές στους Κατρούγκαλο και Τσακαλώτο, η κ. Πέρκα απάντησε: «Ενώ ομνύει στον Αλέξη Τσίπρα, συγχρόνως τον αποδομεί. Δεν ξέρω αν έχει τη συνείδηση, αλλά αν χτυπάς έναν υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, χτυπάς το πρόσωπο του Τσίπρα». 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT