ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Χαρίτση – Ηλιόπουλου με τον Τασούλα στη Βουλή

ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Χαρίτση – Ηλιόπουλου με τον Τασούλα στη Βουλή

Η «ώρα διαζυγίου» σήμανε για τον ΣΥΡΙΖΑ, με όλα τα σημάδια να δείχνουν πως η στιγμή που η «ομάδα Αχτσιόγλου» θα αποχωρήσει από το κόμμα έφθασε

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε λίγη ώρα ο Αλέξης Χαρίτσης και ο Νάσος Ηλιόπουλος, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ηγετικά στελέχη των «6+6» της Εφης Αχτσιόγλου, θα έχουν συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, στο γραφείο του προέδρου στη Βουλή.

Οι δύο βουλευτές πρόκειται να παραδώσουν τις επιστολές ανεξαρτητοποίησης όχι μόνο των ίδιων, αλλά και της ομάδας στην οποία συμμετέχουν.

Πρόκειται για τους 9 βουλευτές: Αναγνωστόπουλου Σία, Αχτσιόγλου Εφη, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Ηλιόπουλο Νάσο, Τζανακόπουλο Δημήτρη, Τζούφη Μερόπη, Φερχάτ Οζγκιούρ, Φωτίου Θεανώ, Χαρίτση Αλέξη.

Η «ώρα διαζυγίου» σήμανε για τον ΣΥΡΙΖΑ, με όλα τα σημάδια να δείχνουν πως η στιγμή που η «ομάδα Αχτσιόγλου» θα αποχωρήσει από το κόμμα έφθασε.

Η απόφαση άλλωστε είναι ειλημμένη, απλώς τις τελευταίες ημέρες το συντονιστικό της κίνησης καθόριζε τις τελευταίες κρίσιμες λεπτομέρειες που αφορούσαν τόσο τη σύνταξη του κειμένου της αποχώρησης όσο και τη συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Σημειώνεται ότι χθες ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε στην αιφνιδιαστική κίνηση να συγκαλέσει εκτάκτως σήμερα την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι σαφές πως σχεδιάζει πλέον την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς την «Ομπρέλα» και την «ομάδα Αχτσιόγλου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT