Μαρινάκης για ΣΥΡΙΖΑ: Πώς κατέληξαν αυτοί που θα έσωζαν τη χώρα

Μαρινάκης για ΣΥΡΙΖΑ: Πώς κατέληξαν αυτοί που θα έσωζαν τη χώρα

Μάθημα για όλους το πού οδηγεί η τακτική του λαϊκισμού και του μηδενισμού, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μαρινάκης

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Μάθημα» για το πού οδηγεί ο έντονος λαϊκισμός χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τις διαδοχικές εξόδους από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Μαρινάκης σημείωσε πως οι εξελίξεις «μας κάνουν να αναλογιστούμε ποια ήταν η κατάληξη όλου αυτού που ξεκίνησε πριν κάποια χρόνια, αυτοί που θα έσωζαν τη χώρα, την Ευρώπη, τον κόσμο, που έταζαν στους πάντες τα πάντα».

«Δεν είναι δική μας δουλειά να σχολιάσουμε εξελίξεις σε ένα άλλο κόμμα. Σίγουρα όμως η σημερινή εξέλιξη μας κάνει να σκεφτούμε και να αναλογιστούμε τελικά ποια ήταν η κατάληξη αυτού που ξεκίνησε πριν κάποια χρόνια. Αυτοί που θα έσωζαν τη χώρα, την Ευρώπη, τον κόσμο. Που έταζαν στους πάντες τα πάντα. Χρησιμοποιούσαν ως όπλα τον μηδενισμό, τον έντονο λαϊκισμό, τις επιθέσεις. Τι κατάληξη είχε αυτό; Είναι ένα σημαντικό μάθημα για όλους μας πού οδήγησε αυτή η τακτική. Στο τέλος κάθε απόφαση όποιου βουλευτή ή κόμματος την κρίνουν οι πολίτες. Αυτοί είναι οι τελικοί κριτές» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης, ερωτηθείς σχετικώς. 

Στο 13:10 το σχετικό απόσπασμα:

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT