ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησαν Παρασκευόπουλος, Τσέκερης, Κυρίτσης

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησαν Παρασκευόπουλος, Τσέκερης, Κυρίτσης

Νέες αποχωρήσεις μια μέρα μετά την ανακοίνωση της ομάδας Αχτσιόγλου και την ανεξαρτητοποίηση εννέα βουλευτών

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Γιώργος Κυρίτσης, καθώς και ο πρώην διευθυντής της «Αυγής» Αγγελος Τσέκερης είναι η τελευταία σειρά στελεχών που αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, μια μέρα μετά την ανακοίνωση την ομάδας Αχτσιόγλου και την ανεξαρτητοποίηση εννέα βουλευτών.

Ο Νίκος Παρασκευόπουλος ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ με σχετικό άρθρο. «Εκείνοι που έφυγαν ήταν οι άλλοι, δηλαδή η σημερινή ηγετική ομάδα που στέρησε την ανανεωτική αριστερά από την πυξίδα της και την ξεστράτισε μετά το 2018».

Κλείνοντας, αναφέρει ότι «η αποχώρησή μου από το ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με πολλούς συντρόφους φίλους και φίλες, δεν αποτελεί διαζύγιο από τον χώρο της ανανεωτικής αριστεράς, ούτε συνδέεται με πικρίες».

Με μια λιτή ανάρτηση ο πρώην διευθυντής της Αυγής Αγγελος Τσέκερης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και από το κόμμα. Οπως αναφέρει, έστειλε στη γραμματέα του κόμματος Ράνια Σβίγγου email και την ενημέρωσε ότι αποχωρεί από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και το κόμμα με την καταληκτική φράση: «Πάμε κι όπου βγει.»

Ο Γιώργος Κυρίτσης, δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε σε ανάρτηση: «Επειτα από 43 συναπτά έτη στην οργανωμένη πάλη, από σήμερα είμαι ανένταχτος. Ηταν μια δύσκολη απόφαση, παρότι αναγκαστική όπως τα καταλαβαίνω τα πράγματα», και κατέληξε: «Ψυχή βαθιά». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT