Σία Αναγνωστοπούλου: «Ελλειψη αριστερής ευφυΐας η ανάρτηση Κασσελάκη»

Σία Αναγνωστοπούλου: «Ελλειψη αριστερής ευφυΐας η ανάρτηση Κασσελάκη»

«Εμείς δεν θα είμαστε απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε στον Αλέξη Τσίπρα», τόνισε η Σία Αναγνωστοπούλου

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πρέπει να έχεις έλλειψη αριστερής ευφυΐας για να κάνεις μια τέτοια ανάρτηση» είπε η Σία Αναγνωστοπούλου για την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη στην οποία έκανε λόγο για «στελέχη, τα οποία ήταν αφόρτιστα για την ενότητα και φορτισμένα για τη διάσπαση».

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η Σία Αναγνωστοπούλου δήλωσε: «Θέλουμε να γίνει πράξη η σύγχρονη αριστερά. Ο αντίπαλός μας είναι δεξιά», ενώ σημείωσε ότι «δεν φεύγεις έτσι απλά από το σπίτι σου» αναφερόμενη στην αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Εμείς δεν θα είμαστε απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε στον Αλέξη Τσίπρα», τόνισε η κ. Αναγνωστοπούλου, για την επόμενη μέρα με τη δημιουργία Κ.Ο. και πρόσθεσε: «Απέναντί μας θα είναι αυτή η κυβέρνηση και οι πολιτικές που ασκεί».

Σχετικά με τη διαφωνία της με τον Παύλο Πολάκη, η ανεξάρτητη, πλέον, βουλευτής ανέφερε: «Εγω δεν έχω προσωπικές αντιπαραθέσεις, έχω όμως πολιτικές διαφωνίες. (…) Δεν πρόκειται απέναντί μου να είναι πολύ αγαπημένοι σύντροφοι με τους οποίους έχουμε πορευτεί χρόνια γιατί δεν ξέρω αν σε αυτό το όραμα που έχουμε –να στήσουμε ξανά αυτό τον αριστερό προοδευτικό χώρο – χρειάζονται όλες αυτές οι επιθέσεις, που κι εμένα μου φαίνονται θράσους και έλλειψης στοιχειώδους ευφυΐας».

Νωρίτερα σε άλλη εκπομπή η κ. Αναγνωστοπούλου είχε δηλώσει με αφορμή τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: «Η μεγάλη απόφαση, η μεγάλη τομή για μένα ήταν η Κεντρική Επιτροπή. Το δημοψήφισμα και κυρίως αυτό που εκπέμφθηκε από τον πρόεδρο, τον κ. Κασσελάκη. Είχαμε μια κατάσταση ήδη από την προεκλογική εκστρατεία, μια κατάσταση σχεδόν εμφυλιοπολεμική. Οι υπονομευτές, τα μηνύματα… Στη διαδικασία, το team του κ. Κασσελάκη έβγαινε με αυτό τον υπονομευτικό λόγο. Χανόταν η πολιτική ουσία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT