Π. Mαρινάκης: «Πάγιες οι θέσεις του Αντώνη Σαμάρα»

Π. Mαρινάκης: «Πάγιες οι θέσεις του Αντώνη Σαμάρα»

«Η κυβέρνηση συνεχίζει να εφαρμόζει το πρόγραμμά της ακριβώς όπως έχει εξαγγελθεί», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή τις ερωτήσεις για τη συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού στην «K»

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις ερωτήσεις σχετικά με τις απόψεις που εξέφρασε κατά τη χθεσινή του συνέντευξη στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο Αντώνης Σαμαράς, απάντησε ο Παύλος Μαρινάκης ο οποίος σημείωσε ότι «πρόκειται για πάγιες θέσεις του πρώην πρωθυπουργού».

«Ο πρώην πρωθυπουργός εξέφρασε πάγιες θέσεις του» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Oπως σημείωσε: «Η κυβέρνηση συνεχίζει να εφαρμόζει το πρόγραμμά της ακριβώς όπως έχει εξαγγελθεί».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Σαμάρας δήλωσε για την επικείμενη επίσκεψη Ερντογάν: «Οταν δημιουργούν τετελεσμένα εναντίον σου κι ύστερα σου λένε «έλα να τα βρούμε», εσύ απαιτείς πρώτα να πάρουν πίσω τα τετελεσμένα, για να ξεκινήσει ουσιαστικός διάλογος. Αν δεν το κάνεις, αν προσπαθείς να τους «καταπραΰνεις», αυτό λέγεται «κατευνασμός», όπως έχω τονίσει πολλές φορές κι όπως πολύ σωστά υπογράμμισε και ο Κώστας Καραμανλής πριν από λίγες εβδομάδες. Κι ο «κατευνασμός» υπήρξε πάντα πολύ επικίνδυνος. Λέτε λοιπόν, δύο πρώην πρωθυπουργοί της χώρας και δύο πρώην πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας να κάνουμε τόσο λάθος;»

Σε ερωτήσεις για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι «ο πρωθυπουργός έχει απαντήσει με σαφήνεια για την ισότητα στον γάμο στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, δηλώνοντας ότι αυτό θα γίνει πράξη εντός της δεύτερης 4ετίας. Το πώς και πότε θα γίνει αυτό θα ανακοινωθεί. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα και η κυβέρνηση σκοπεύει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της».

Ο Αντώνης Σαμαράς με αφορμή το παραπάνω ζήτημα δήλωσε κατηγορηματικά πως εφόσον έρθει στην Βουλή δεν θα το ψηφίσει λέγοντας πως «οφείλουμε να στηρίξουμε την “πυρηνική” οικογένεια, όπου υπάρχουν γονεϊκά πρότυπα και των δύο φύλων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT