Γ. Τσίπρας: Χωρίς επίδικο η απόφαση των «11» για αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Γ. Τσίπρας: Χωρίς επίδικο η απόφαση των «11» για αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Ολα είναι προσχήματα και η απόφασή τους για αποχώρηση δεν έγινε με βάση κάποιο επεισόδιο ή κάποιο επίδικο», σημείωσε

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο θέμα της αποχώρησης της «Ομπρέλας» και της ομάδας 6+6 αναφέρθηκε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, επισημαίνοντας πως ήταν πρόσχημα η αιτιολογία ότι το κόμμα έχει μεταλλαχθεί.

Μιλώντας σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ και στην εκπομπή Newsroom, ο Γιώργος Τσίπρας σημείωσε ότι «οι επιθέσεις ξεκίνησαν από την πρώτη μέρα που εκλέχθηκε ο κ. Κασσελάκης από κάποιους οι οποίοι σήμερα είναι μαζί».

Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την άποψη ότι η απόφαση αποχώρησης είχε ληφθεί πριν από την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. «Ολα είναι προσχήματα και η απόφασή τους για αποχώρηση δεν έγινε με βάση κάποιο επεισόδιο ή κάποιο επίδικο», σημείωσε.

Ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ τρίτο κόμμα, ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως θα πρέπει να περιμένουμε κάποιους μήνες δεδομένου ότι τώρα ξεκινά η πολιτική της νέας ηγεσίας.

«Μέχρι τώρα είχαμε μια ανώμαλη κατάσταση, που όχι μόνο δεν μας άφησε να ξεδιπλώσουμε τη νέα εικόνα και πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δημιουργούσε και μια πολύ αρνητική εικόνα στον κόσμο. Αυτό προφανώς έχει και δημοσκοπικές συνέπειες», τόνισε. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT