Μαρινάκης για Κασσελάκη: «Η ματαιοδοξία δεν αποτελεί πολιτική πρόταση»

Μαρινάκης για Κασσελάκη: «Η ματαιοδοξία δεν αποτελεί πολιτική πρόταση»

Με ένα σχόλιο στα social media αντέδρασε ο Παύλος Μαρινάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα σχόλιο στα social media αντέδρασε ο Παύλος Μαρινάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης χθες, Πέμπτη, στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε τα εξής: «Κοινωνικές ανάγκες είναι η αντιμετώπιση της εισαγόμενης ακρίβειας, η αναβάθμιση της Παιδείας και της Υγείας και η ταχύτερη απονομή Δικαιοσύνης.

Είναι όλα τα προβλήματα με τα οποία αναμετράται καθημερινά η ελληνική κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, προσπαθώντας να βρει βέλτιστες λύσεις και να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα προς όφελος της κοινωνίας.

Ο κύριος Κασσελάκης προβάλλει την ατομική του ματαιοδοξία για επικράτηση έναντι του πρωθυπουργού ως δήθεν συλλογική επιθυμία. Αλλά η ματαιοδοξία δεν αποτελεί πολιτική πρόταση».

Σημειώνεται ότι σε ερώτηση για το ποιος είναι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι «στόχος του είναι να κερδίσει τον Μητσοτάκη» και πρόσθεσε ότι είναι κοινωνική ανάγκη να επιτευχθεί ο στόχος αυτός. «Ο κόσμος, πολλοί άνθρωποι που δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ αισθάνονται ότι πρέπει να υπάρξει αλλαγή, αισθάνονται ότι το 41% έχει γίνει άλλοθι». 

Η συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη:

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT