Α. Σαμαράς: Ο,τι είχα χρέος να πω, το είπα

Α. Σαμαράς: Ο,τι είχα χρέος να πω, το είπα

Υπερψηφίστηκε από τη Βουλή η τροπολογία για τους μετανάστες

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς την ψήφο του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά πέρασε από τη Βουλή η τροπολογία Καιρίδη για τους μετανάστες με τον ίδιο να δηλώνει πως «ό,τι είχα χρέος να πω, το είπα. Οποιος θέλει να το καταλάβει, κατάλαβε».

Υπενθυμίζεται ότι η τροπολογία αφορά τη χορήγηση αδειών διαμονής σε παράνομους μετανάστες για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες πως θα ζητούσε κομματική πειθαρχία κατά την ψήφιση της επίμαχης τροπολογίας.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως «ο μόνος βουλευτής της Ν.Δ. που είναι πρώην πρωθυπουργός είναι ο κ. Σαμαράς, από εκεί και πέρα για όλους τους υπόλοιπους είναι αυτονόητη η κομματική πειθαρχία».

Τελικά, την τροπολογία υπερψήφισαν 262 βουλευτές και 32 την καταψήφισαν ενώ ένας δήλωσε «παρών». Υπέρ της ρύθμισης τοποθετήθηκαν οι κοινοβουλευτικές ομάδες της Ν.Δ., του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ, της Πλεύσης Ελευθερίας και της Νέας Αριστεράς. Η τροπολογία καταψηφίστηκε από την Ελληνική Λύση, τους Σπαρτιάτες, και τη Νίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT