Π. Μαρινάκης: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει σε κάτι που έχει διαψευστεί επίσημα

Π. Μαρινάκης: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει σε κάτι που έχει διαψευστεί επίσημα

Αιχμές προς τον Στέφανο Κασσελάκη εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με αφορμή τη «συμφωνία με το Πακιστάν για 500.000 εργάτες», η οποία έχει διαψευστεί

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αιχμές προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, με αφορμή τις αναφορές Κασσελάκη περί «ατζέντας Ισλαμαμπάντ».

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρεται στο κυβερνητικό έργο και στη διεθνή απήχηση των ελληνικών θέσεων, προσθέτοντας πως «το ίδιο διάστημα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξε να ανεβάσει δύο πανομοιότυπα βίντεο για ένα ζήτημα το οποίο έχει διαψευστεί με κάθε επισημότητα».

Ειδικότερα, ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε στη μεταρρύθμιση για την ίδρυση μη κρατικών παραρτημάτων αναγνωρισμένων ΑΕΙ από το εξωτερικό, την ανάδειξη της Ελλάδας από τον Economist ως «χώρα της χρονιάς», τη δικαίωση των ελληνικών θέσεων στον Ecofin και στη διαπραγμάτευση για το Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Σχολιάζοντας τις αναρτήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook, περί «συμφωνίας με το Πακιστάν για την έλευση εκατοντάδων χιλιάδων εργατών» και την επίσημη διάψευση από τον Πακιστανό υπουργό που ακολούθησε, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε: «Τα συμπεράσματα δικά σας».

Η ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου

«Από χθες μέχρι σήμερα:

Ανακοινώθηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο μια εμβληματική μεταρρύθμιση για την ίδρυση μη κρατικών, μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων αναγνωρισμένων ΑΕΙ από χώρες του εξωτερικού στην Ελλάδα

Ο Economist χαρακτήρισε τη χώρα μας ως «χώρα της χρονιάς»

Οι ελληνικές θέσεις δικαιώθηκαν στον Ecofin με τις αμυντικές δαπάνες να εξαιρούνται από τον υπολογισμό του υπερβολικού ελλείμματος

Στη διαπραγμάτευση για το Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου αποτυπώνονται πολλές επιδιώξεις της Ελλάδας, όπως ο ευρωπαϊκός μηχανισμός αλληλεγγύης

Στο ίδιο διάστημα ο αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επέλεξε να ανεβάσει δύο πανομοιότυπα βίντεο για ένα ζήτημα το οποίο έχει διαψευστεί με κάθε επισημότητα.

Τα συμπεράσματα δικά σας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT