Κ. Μητσοτάκης: Οι σκέψεις μας είναι με τον λαό της Τσεχίας

Κ. Μητσοτάκης: Οι σκέψεις μας είναι με τον λαό της Τσεχίας

«Εκ μέρους του ελληνικού λαού, εκφράζω τα θερμά συλλυπητήριά μας στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων», γράφει ο πρωθυπουργός

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανάρτηση για το μακελειό που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα σε πανεπιστήμιο της Πράγας έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζοντας «θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων». 

«Συντετριμμένος από την είδηση της αποτρόπαιας επίθεσης στην Πράγα. Εκ μέρους του ελληνικού λαού, εκφράζω τα θερμά συλλυπητήριά μας στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες» τονίζει σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός. Οι σκέψεις μας είναι με τον λαό της Τσεχίας».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στην αιματηρή επίθεση σκοτώθηκαν 15 άτομα ενώ έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον 24. Το περιστατικό έλαβε χώρα στη Σχολή Τεχνών του Πανεπιστημίου του Καρόλου, στην πλατεία Γιαν Πάλαχ, στο κέντρο της Πράγας.

Στην τσεχική αστυνομία σήμανε συναγερμός, ενώ λίγο μετά τις 17:00 έγινε γνωστό ότι ο 24χρονος ένοπλος έπεσε νεκρός. Η επίθεση εξελίχθηκε στον 4ο όροφο του πανεπιστημίου, ενώ, σύμφωνα με τις Αρχές της Τσεχίας, από τους τραυματίες, οι 11 φέρουν βαριά τραύματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT